Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Linnea Gustafsson - 12 februari 2009 21:54

Jag ville bara att jag Älskar livet!!<3<3

Av Linnea Gustafsson - 12 februari 2009 17:12

idag tog jag o tommy en skön sovmorgon! eftersom jag åker til sthlm imorn bitti, och han ha borta match med rögle ikväll... sen kommer jag hem till ängelholm på söndag o då åker han på bortamatch mot luleå så vi kommer inte ses på jätte länge...:S

Sen ha ja jobbet till fem i dag o sen ikväll ska jag åka ner på bahnof o se matchen där med enytha, jenny o tobbe o en killkompis till honom..=)

Men först ska ja hinna testa lite kläder som jag ska ha med mig till sthlm...=)


Jag o jenny kommer att ta bilen upp till sthlm iaf, vi lär vell åka vid åtta ungefär, de ända som e jobbigt med den bilresan e att jag älskar svenska artister som uggla o winnerbäck, o de är de värsta jenny vet! hahaha  hon vill ha typ hårdrock... o ja spyr av att bara höra ordet.. haha! så de få vell bli radio...;))

Sen när vi kommer upp så ska vi bo hos jennys syster o hennnes kille i deras lägenhet.. sen lär de bli shopping!! och jenny ska plåtas för en jätte bra fotograf... o sen ska vi på MOORE FEST! yeeey! vi är bjudna på vip fest på café opera eller va de va! o sen ha jenny fixat in oss på listan på sture companiet tro ja.. ha inte så stor koll på ställerna..:)

Men kul ska vi ha! kommer lägga in en massa bilder sedan på söndag!

Men nu ska jag hinna med att packa innan matchen börjar...:D:D

Ovido - Quiz & Flashcards