Alla inlägg den 13 juli 2009

Av Linnea Gustafsson - 13 juli 2009 14:25

Ifredags så satt vi några vänner hos mej o bara drack lite öl o sjöng, hade verkligen svin trevligt! sen drog vi upp till patrik där de va lite mer drag, de kom två bilar med grabbar med härnösands pojkar, =)

Sen vid kvart i ett så fick vi för oss att vi skulle till Olérys i övik så vi drog dit, o hann va där i en halv timme, men roligt som fasen va de!! o efter de skulle vi ner på max o äta osså blev de såklart bråk där...


Lördagen så hade vi släkt middag med familjen Enström o Dewall, de va grillat o massa annat gott o sen efter de tog jag o charlotte bilen till övik o hem till lotta där vi för festade, de va jag charlotte lotta monica elisabeth ida o carro o frida o anton..;) vi sjöng kareoke o hade jätte trevligt, sen så körde elisabeth in oss till harrys o satan va vi öste uggla i bilen haha... o efter de gick vi in o ägde allt o alla..;)


 igår så va vi ute i nordingrå o åt grillat alla va hemma i familjen förutom tina..:S o sen åkte ja o tommy hem till mor o hyrde en film o bara yste i soffan.. o imorse så tog jag en sov morgon till 12, helt otroligt!! o nu ha vi nyss varit o tränat 800m 400meters intervaller på kinavallen..=)


Puss!!


(bilder kommer från i helgen)

Ovido - Quiz & Flashcards