Alla inlägg den 27 juli 2009

Av Linnea Gustafsson - 27 juli 2009 10:23

haft en riktig toppen helg! i fredags så åkte jag o mamma o tommy o christer till övik, fast vi hann även springa en timme innan, men väl framme i övik så shoppade vi, jag köpte ett par svarta jeans o en super söt bondelid linne o en present till, till tommy! o efter de gick vi till olearys o åt, ja åt en jätte god kyckling sallad.. sen stannade jag hos lotta o vi hyrde en film o åt godis o pratade nästan ihjäl oss..;)


Lördagen så körde vi vattenskoter i övik, jag o lotta på en o erik o tommy på den andra=) första svängen så körde bara ja o lotta o då stod de 7knop o vi hade ju ingen aning hur fort de e enligt km/h o såklart stod kustbevakningen där så vi åkte till deras båt o frågade en massa frågor... sen fortsatte vi o när vi kom in i övikshamnen så stannade vi, o då tittar de upp en säl bara 5 m ifrån os, i säkert 30min sen försvann den en stund o då körde vi o sen kollade vi bakåt då följde den oss..Såå sött!!

kvällen till ära så åkte vi till ulvön o festade som nå tok, hade otroligt rolig kväll, de hände en hel del saker..;)  somnade vell vid 6 tiden...


Men nu ha ja inte tid o berätta nå mer detaljer ska åka o jobba på sportringen nu.=) bilder kommer..;)

Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards