Alla inlägg under april 2009

<3

Av Linnea Gustafsson - 19 april 2009 22:25

igår så va de ju övik som gällde, så jag tog bilen till övik o till lottas nya hus vid vattnet! sååå jäkla fiiint!! blev så avundsjuk! önskar jag också hade haft ett hus på nötbolandet...;) men när jag väl kom till henne så hade ju anton typ 7 killkompisar där, men de va riktigt sköna grabbar, skrattade hela kvällen!sen skåneblev de taxi in till stan,då vi gick in på harrys! där även min älskling va! så de va roligt! o jag o lottade fulade oss på dansgolvet o hade sååå himla roligt!! jag älskar verkligen o festa med mina vänner här uppe! man kan verkligen vara sig själv!!=)

och idag så tog ja o älsklingen bilen direkt från övik till undrom där lillebro spelade final i fotbollscupen, som dom även vann:)

Och efter de sov jag en stund! o sen va ja på en arbetsgrej...

jag ska typ bli säljchef för skånelän på att sälja en ny träningsstav, som e 4kg på varje armtag man tar, så efter en timmes gång eller löpning så ha man tränat armarna i minst 12 TON!: helt sjukt, vilken bra träning!! så jag ska åka runt till alla intersport butiker i skåne län o instruera alla i personalen osv..=) så de blir kul! men nu ska jag o älsklingen krypa under täcket o mysa o ta en sov morgon imorn...


Puss!

Av Linnea Gustafsson - 17 april 2009 16:31

Nu ha ja inte uppdaterat på ett tag! jag ha hunnit med lite jobb på sportringen  o tränat o träffat folk hit o dit..=)

och idag ha jag o mamma varit till övik o shoppat!=) hittade lite fina underkläder o ett par skor!! o för första gången på många år, ett par uten klackar! haha... dom va sköna o bra för mina problem fötter..

Nu är jag o tommy hos mamma o christer, vi ska bli bjudna på tacos! men tänkte försöka hinna med o springa ett pass innan, o sen ha dom ju nytt solarium i ullånger! haha, de måste prövas!

 Och imorn bitti så ska vi åka till undrom o se lillebrors fotbolls match! som börjar klockan nio, o sen bär de av mot övik! då de blir fest med lotta!!!


Puss!!

Av Linnea Gustafsson - 13 april 2009 16:38

Jag är iaf i norrland nu de e helt underbart! påskhelgen ha varit väldigt lugnt.. pga avhalsont o feber o elände.. så fredagen o lördagen tillbringades i nordingrå med tommys släkt o familj! o igår så va vi på treav jag o tommy o pappa o några andra, hade beställt ett bord oså... efter de åkte jag o mamma o christer till Hoting! där min mormor bo, ha inte varit där på säkert 4 år...:S så de va så härligt o komma dit igen!! 


Ha nyss kommit hem från hoting nu, så snart kommer tommy o hämtar mig för han ha varit i övik med pappa o kolla på lillebrors fotbollsmatch.. så nu ska vi åka till farmor o farfar på släktmiddag!=)


Sen i veckan ska jag o tommy tävla en sprint på längdskidor....;) hehe!!

Av Linnea Gustafsson - 10 april 2009 02:32

Idag när jag kom till matchen så fick ja sån fruktansvärd huvudvärk!

så i mitten på matchen, så fick ja lov och åka hem o lägga mig en on halv timme... för att sedan måsta åka tillbaka till  hallen för middagen o fest.. men huvudvärken släppte ej, så jag fick bara i mej en cider o sen blev jag chauför istället.. o blev såklart stannad av polisen o fick blåsa... men den visade inget som tur va! =)

sen gick ja in på bahnof en halvtimme, men huvudet pallade inge mer.. så nu ska jag gå o lägga mig... o hoppas inerligt att jag inte blir tok sjuk.. men just nu känns de tyvär som de....................................:(( så fruktansvärt typiskt när man ha sett fram emot denna helg såå mkt!! men ja kanske vaknar upp o e pigg som en nötkärna med, man vet aldrig...:D

gonatt!

Av Linnea Gustafsson - 9 april 2009 08:54

Idag lär de bli en rolig men lite stressig dag! ínnan a börj jobbet idag ska jag åka till posten o hämta ut min hårförlängning som ha kommit, efter de obbar jag10-13, hur skönt som hellst! när ja väl ha slutat så ska jag o jenny åka in till väla centrum o hitta en outfit för ikväll o på lördag!=)

när a sedan kommer hem från de så lär a vell behöva färga in mitt eget hår o förlängningen! sen ska jag sola duscha o göra mig i ordning för hockey! sen efter de är de middag o lite fest! o efter de tänkte jag o jenny dra till Helsingborg!:D:D


frågan e om ja hinner allt detta?=) haha som vanligt..

Ha en bra dag!!

Puss!

Av Linnea Gustafsson - 8 april 2009 20:08

idag ha ja bara varit väldigt ledsen... grät hela natten, va vaken till sex i morse...

ha inte ätit de minsta lilla idag, o dessutom jobbat 10 timmar i sträck....

jag orkar inge mer...

Ska lägga mig nu o hoppas att morgondagen bli bättre, vilket e väldigt svårt att tro....


TACK för att du finns Jenny!

Av Linnea Gustafsson - 7 april 2009 19:21

idag ha jag jobbat 9-17 dagen gick riktigt fort, hade sjukt mkt o göra hela tiden! När jag väl kom hem så lagade jag lite mat o sen stack ja ut o sprang frygt en mil, hade även med mej en av maritas hundar! mkt roligare o springa med lite sällskap!!;)

Nu ska jag ta en dusch o efter de ska jag gå till jenny o dricka lite o black dewil e svårt att motstå..;) för rögle grabbarna ska vara i våran lägenhet o se hockey, så då blir man utkastad..;) haha....


Ha en trevlig kväll!!

Puss!

Av Linnea Gustafsson - 6 april 2009 18:21

ikväll är de näst sista matchen för rögle! så himla skönt att de e slut nu på torsdag, de ha varit alldeles för intensivt dom sista månaderna, tycker jag! ;)

så ikväll ska jag hem till marita o se matchen med tobbe, uffe o albin=) jag ha även hunnit med o jobbat sex timmar i dag, och sprungit drygt en timme o kört intervaller på sanden vid havet, med en vacker sol i skyn! helt underbart va de! På torsdag efter matchen så LÄR ju rögle vara klar för elitserien, dom bli nog klar redan ikväll...

Men iaf på torsdag blir de riktigt med fest! jag o jenny ska til helsingborg på Cardinal eller va de nu heter! sen fredg ska vi till båstad o bada i kallbadhuset o sen lördag blir de middag med rögle laget o hockey fruarna o sen drar ja o jenn till peppes bodega på påskfest! :D:D


sedan på söndag morgon, så ska vi ta bilen hem till härliga NORRLAND!!


Puss!!!

Ovido - Quiz & Flashcards