Alla inlägg under april 2009

Av Linnea Gustafsson - 5 april 2009 14:51

jag klev upp vid elva i dag, älskar att sova tills man vaknar av sig själv, även om de e åtta eller tio på morgonen... jenny fråga sen om vi kunde fika så vid halv ett gick vi på espresse house o fikade till två timmar=)

efter de gick vi på åhlens o kollade lite, där min rosa plattång fanns weeei!!  så den ska ja köpa nån dag till veckan!

sen hann ja även med o handla lite mat till ikväll, de blir korvstroganof o ris..=) men nu ska jag ta mig en löprunda på en timme...=)


Ha en trevlig söndag gott folk!

Puss!

Av Linnea Gustafsson - 4 april 2009 15:35

idag ha jag bara njutit av livet de e 17 grader i skuggan här i dag, så jag o jenny ha legat på hennes tak i bikini o solat!! de e sjukt varmt.. så just nu vill jag inte hem till norrland! haha

Igår blev de iaf utegång, först bjöd tommy mej på middag o sen gick vi till pim o såg hockey o drack o kastade pil.. efter de drg ja hem till jenny o började förfesta lite.. sen gick vi på nicks o avslutade med morris!

där man inte alltid e så välkommen, brudar knuffade oss o hade sig, sen den där killmodellen som ja berättade om förut som sa att jag va tjock osv... han skrek JÄVLA SUBBA! till mig när han såg mig... hmm va ha ja gjort han? jaja... men nu ska jag gå ut o sola en sväng till innan ja ska gå o handla lite tacos som vi tänkte äta igår, men som blir i dag istället,...=)


Puss

Av Linnea Gustafsson - 3 april 2009 09:20

idag e jag ledig, de e sååå himla sköönt!! de ska ju bli riktigt varmt i dag, så ja tänkte låna jennys takvåning o lägga mig där o pressa i lite bikini kanske...;) sen blir de en sväng på stan, ska kolla efter en snygg vårjacka o sätta in lite pengar o fika.=) ikväll blir de nog tacos, som ja älskar!

efter de blir de nog bara myyys... ska försöka hinna träna lite med...=)


Inatt kommer jenny hem igen, ÄNTLIGEN!!

hon lär vara brun som en pepparkaka så jag få vell sova i ett solarium i natt om ja ska kunna vara i närheten..:)


Av Linnea Gustafsson - 2 april 2009 16:59

imorse innan jobbet så sprang jag en timme, sen började jag klockan elva o jobbade bara til fyra, sen ha ja suttit ute o solat i en timme!=) de e ju trots allt 16grader i skuggan i dag! o varmare ska de bli i helgen! och i morgon e ja ledig, hur skööönt som hellst!

idag ha ja ingen lust att laga mat så de bli en hamburgetallrik, eftersom ja ha tränat varje dag hur länge som hellst..=) efter de ska jag göra mig i ordning för lite Hockey!!=)

förra hemma matchen blev ja insomad 4a gånger, lite pinsamt!=)

jag kommer iaf hem v 16 så då är de FEST! så boka in den 16 o 17e mina vänner, så festa vi järnet!! =)


lägger in lite gamla bilder från 2 års sedan, så man endast va 18 år..=)

Tvillingarna med de mörka håret, de va en period i mitt liv, då de hände mkt...

Ovido - Quiz & Flashcards